ساخت غشای لایه نازک ترکیبی اسمز معکوس به منظور شیرین سازی آب های لب شور

پذیرفته شده برای پوستر XML اصل مقاله (654.23 K)
: 1188-NWWCE
نویسندگان
چکیده
در این تحقیق عملکرد غشاهای لایه نازک ترکیبی (TFC) در نمک زدایی از آب های لب شور با فرایند اسمزمعکوس مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور لایه پلی اتر سولفون (PES) با استفاده از روش وارونگی فاز بر روی لایه نگهدارنده پلی استر بافته نشده ساخته شد و سپس لایه نازک پلی آمید به کمک روش پلیمریزاسیون بین سطحی با استفاده از مونومرهای 3،1- فنیل دی آمین (MPD) با غلظت 2 درصد وزنی و بنزن تری کربونیل تری کلراید (TMC) با غلظت 0.1 درصد وزنی روی لایه پلی اتر سولفون ساخته شدو از سطح مقطع غشاهای ساخته شده آنالیز SEM گرفته شد. عملکرد غشا با استفاده از محلول خوراک NaCl با غلظت ppm2000 و در فشار bar12 مورد ارزیابی قرار گرفت. بررسی نتایج به دست آمده نشان داد هر چه مدت زمان غوطه وری در محلول آبی MPD و محلول آلی TMC افزایش یافت، ضخامت لایه پلی آمیدی غشا بیشتر شده و شار عبوری کاهش یافت.
کلیدواژه ها